ByYoos Workshops

Update mei 2022

Voorlopig geef ik helaas geen workshops of verkoop via kramen. Zie ook mijn homepage.

Via de webshop wel verkoop.


September 2021

De scholen zijn weer begonnen, de Corona is (hopelijk) op zijn retour, en de herfst staat al voor de deur. Tijd om weer wat leuks te ondernemen en een gezellige middag of avond te bespreken ByYoos. Op donderdag 23 september a.s. ga ik namelijk starten met leuke workshops voor volwassenen en kinderen. Je kan je inschrijven via deze site, per mail of telefonisch.
Uiteraard houd ik mij aan de door de RIVM vastgestelde richtlijnen en kunnen er vooralsnog maximaal 5 deelnemers per keer aan de workshops meedoen.  Er is voldoende loopruimte en ik zal de ruimte goed ventileren.

De kosten van de workshops zijn verschillend. Dit heeft te maken met de kosten die ik moet maken voor het benodigde materiaal, en de eventuele voorbereiding. Maar ik doe mijn best om de prijzen scherp te houden, en daarbij toch kwaliteit te leveren. Verder is het ook zo, dat je niet alleen creatief bezig bent, maar dat je gewoon een leuk uitje hebt, en wellicht ook andere mensen leert kennen in een leuke en positieve sfeer.

Workshop Vintage en Bloemen.

In deze workshop komen 2 passies van mij samen, namelijk vintage porselein en rozen.

Houd jij ook zo van bloemen, of wil je iemand blij maken met een uniek bloemstukje?
Schrijf je dan snel in voor de eerste workshops. 

Let op! Door een griepje (gelukkig geen corona) en een dubbele afspraak gaan de workshops van 23, 24 en 30 september 2021 niet door. De startdatum van de workshops is nu 1 oktober 2021. 

 • Datum: 1 oktober 2021.
 • Tijd: 14.30 uur tot 16.30 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur.
 • Prijs € 25,00 (alles inbegrepen)
 • Wat is inbegrepen bij de workshops? 
  - Materiaal;

  - Koffie, thee, limonade;
  - Een zoete en een hartige lekkernij;
  - Na afloop, een kleine verrassing.

Wat kan je verwachten?
In elk geval een gezellige tijd waarin we lekker aan de slag gaan gaan met mooie bloemen (vnl. rozen). De bloemen ga je verwerken in een door jou zelf gekozen kop-en-schotel. Allemaal porselein, zoals het bekende Royal Albert, waar ik zelf een groot fan van ben. Zie hiernaast wat voorbeelden. Maar je kan ook kiezen voor een stoere mok of een leuk vaasje. Er is keus genoeg. We beginnen met thee of koffie met een taartje. Na afloop van de workshop, zorg ik nog voor een hartig hapje. Het bloemstukje wordt netjes ingepakt, zodat je het ook cadeau kan geven (of het is een cadeau aan jezelf natuurlijk).

En tenslotte krijg je nog een leuke verrassing mee.

 

Wat verder nog belangrijk is:

 • De workshops alleen kunnen doorgaan bij minimaal 4 deelnemers.
 • De inschrijving is pas definitief na betaling van de kosten van € 25,00 op mijn bankrekening, IBAN nummer ABNA 049 24 83 736 t.n.v. J. Gouw-Bullee
 • Wanneer je door onvoorziene omstandigheden niet kan komen, meldt dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren, dan kan ik eventueel nog een andere deelnemers zoeken..